Produs adaugat in cos
Continua Vezi cos
<

Cum îți poti decora casa cu tablouri

Cum îți poti decora casa cu tablouri

Ați observat vreodata diferenta produsa în momentul în care agățați un tablou pe un perete gol ? Oricât de mic sau de mare ar fi, schimbarea de decor e radicala. În bine, desigur.
 
Decorarea peretilor cu tablouri este solutia ideala pentru a oferi personalitate si originalitate fiecarei încăperi din locuință. Indiferent de tipul tabloului, de tematica si stilul in care acesta este realizat, este foarte important să ținem cont de cateva aspecte esentiale, ce vor asigura conturarea unui ambient perfect definit si personalizat.

Cum iti poti decora casa cu tablouri. Poza 137
Cum iti poti decora casa cu tablouri. Poza 128
Cum iti poti decora casa cu tablouri. Poza 129
Cum iti poti decora casa cu tablouri. Poza 130

La fel cum stilul general de amenajare si mobilare al locuintei este in acord complet cu personalitatea dvs., alegerea tablourilor pentru decorarea peretilor se bazeaza pe pastrarea ideii de unitate tematica, tinand, totusi, cont ca tablourile contribuie la intarirea legaturii cu spatiul in care locuiti.
 
Încercați să alegeți tablourile astfel încat elemente apartinand temei generale a respectivei încăperi să se regăsească în detaliile reprezentate în tablourile decorative.
 
De exemplu, pentru a oferi culoare si echilibru unei incaperi cu mobilier modern, minimalist, puteti opta pentru tablouri supradimensionate, cu linii drepte si tematica liniara sau reprezentand diverse motive geometrice abstracte.
 
În ceea ce priveste stilul clasic și clasic reinterpretat, există nenumarate posibilitati pentru realizarea unor decoruri inedite cu ajutorul tablourilor. Fie puteti opta pentru tablouri pictate, cu patină, sau portrete, încadrate de rame nobile, decorate cu detalii sculptate, fie vă puteti orienta catre realizarea unui colaj de tablouri, de diferite forme, ce pot fi armonizate alegand rame de acelasi tip.