Produs adaugat in cos
Continua Vezi cos
<

Termeni si conditii privind utilizarea site-ului www.artnova.ro; Returul tablourilor comandate.

Termeni si conditii privind utilizarea site-ului www.artnova.ro; Returul tablourilor comandate.

 Conditii valabile pentru returnarea unui tablou:

 Produsele achizitionate la distanta se pot returna conform O.G. 130/2000. Acestea se pot returna, in ambalajul original si in aceeasi stare in care au fost receptionate, in termen de 30 zile lucratoare de la primire fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea. Daca clientul nu doreste inlocuirea produsului, artnova.ro va restitui contravaloarea produsului.


<>Date personale

Introducerea datelor dumneavoastra personale pe acest site sau comunicarea acestora, prin orice alt mijloc, echivaleaza cu acordul dumneavoastra pentru prelucrarea acestor date in conformitate cu Legea 677/2001. Aceste date nu vor fi folosite de artnova.ro decat pentru scopul finalizarii comenzilor efectuate de dumneavoastra sau pentru primirea de comunicari comerciale din partea noastra (newsletter) in cazul in care, ati acceptat acest lucru. Potrivit legii, aveti dreptul de acces, interventie si opozitie asupra datelor dvs personale, in conditiile legii 667/2001.

<>. Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

www.anpc.ro

 

Termeni si conditii privind utilizarea site-ului 

 Informatiile prezentate pe acest site nu au valoare de oferta angajanta pana in momentul in care dumneavoastra nu ati lansat o comanda prin una dintre modalitatile prezentate pe acest site, la rubrica "Cum cumpar"

 Site-ul artnova.ro prin intregul sau continut: imagini, texte, logouri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date, este protejat de legea copyright-ului. Referintele la materiale, echipamente si informatie privata apartinand altor companii, pot fi utilizate doar cu aprobarea expresa a tuturor partilor implicate.